30 June 2010

Koleksi kad saya...

Semalam saya tak bukak lansung blog...semalam hari sedih...huhuhu..
Tapi hari ni dah happy dah...:)..kenapa?..adalah....:D
Hari ni agak bz jugak kat ofis tapi sempat lagilah saya godek2 blog ni...nanti kl tinggal lama2 takut jadi mcm dulu...terbiar usang begitu sj..:p
Hari ni 30 June 2010...saya nak tunjuk kad-kad yang sampai sekarang masih ada dlm purse saya...
Walaupun ada yang dah tak guna, tapi sayang nak keluarkan..

-salah satunya yang masih saya simpan elok sampai sekarang..kad matrik ms zaman belajar dulu2...kad paling berharga, paling saya sayang...tak tau kenapa...:)..tengoklah muka i tu...hehehe...husband saya ckp (ms zmn bercinta dululah) mcm muka org terkejut..ye ke?;p

-ini lesen 1st saya..lesen L...atas sebab2 keselamatan, ic dn alamat terpaksa di padamkan...hehehe...saya terkejut sebenarnya lepas dapat lesen ni..kelas C??..setiap kali belajar saya asyik tanya cikgu kenapa lesen saya ada kelas C? cikgu ckp...baguslah..kl takde duit, awak boleh beli motor roda 3 tu..jahatnya cikgu...

-sekarang dah dapat lesen P dah...hahaha..mcm bangga giler kan dpt lesen P...:)...ok lah tu dari takde lesen lansung...saya ni penakut dulu masa takde lesen...pegang stereng keta pun tak berani tau...dapat lepas ujian JPJ rasa cm happy giler masa tu..hehehe...tahun depan habis lesen P...tak sabar nak dapat lesen besar sebab selalu kena buli kat jalanraya...:)


-haa...ini kad yang baru saya dapat bulan lepas...kad perakuan nikah...:)...kena selalu ada dlm purse..bukti yang kami dah nikah ok..berkepit selalu pun, kami ada lesen besar tau..;p

Itu saja yang saya nak tunjuk hari ni...:)...actually petang ni husband saya sampai umah...tu yang saya happy sgt ni..hehehe...semua org masih kusyuk buat keje lagi tapi saya dah tak boleh nak stay lagi dah kat ofis ni...saya nak balik umah sekarang jugak...jumpa lagi..:)

No comments:

Post a Comment

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...