16 August 2011

Kerja Ku Kerja Mu Jua...

Oh aduhai...ingat kan nak sambung citer holiday kat Johor tapi terpaksa ditangguhkan lagi sebab kerja bertimbun-timbun kat ofis...rasa cm nak pecah kepala pun ada..huhu...malam tadi belum pukul 10 dah tertido depan tv sebab keletihan...ingatkan nak masuk blog kejap tapi harapan tinggal harapan...

Pagi tadi bangun awal dari hari kebiasaan sebab niat nak datang awal siapkan keje..lagipun bila teringat husband dah tak lama lagi nak balik, semangat tu berkobar-kobar nak datang keje siapkan keje...sampai ofis pukul 8 orang lain belum sampai lagi...husband plak hari ni tak mcm hari biasa..dia call saya tak angkat sebab drive..ada dalam 10 miss call...bimbang katanya..tengah drive bang...takkan nak angkat phone...huhu...:(

Start buat keje tapi disebabkan data ada problem..kerja tertangguh...call sana, call sini cari orang yang bertanggungjawab tapi satu orang pun tak cuba nak tolong...yang dapat jawapan...takde buat backuplah..takde datalah...tak boleh nak tolong lah...kalau ikut rasa geram ni malas nak peduli dah..tapi nanti sape yang kena menjawab dengan client..takkan nak bagi malu bos lagi....betul-betul rasa nak pecah kepala...nak nangis pun ada...

Tiba-tiba datang seorang putera datang untuk meyelamatkan keadaa..putera tu bagi idea cara untuk setle problem tu...oohh....terharunya...putera sorang ni walaupun berada jauh nun di tengah laut, walaupun tengah sibuk bekerja tapi masih sudi nak tolong saya....terima kasih abang...hehe...hopefully husband dapat tolong...dah bagi data tadi, esok baru dia boleh tengok..lusa harapnya saya dapat setel itu masalah...kalau tak...krek...potong sayang punya kepala...huhu...

Dah habis merapu...sambung keje lagi..pukul 4 nak balik sebab otak dah tepu...:)

No comments:

Post a Comment

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...