09 April 2013

Main-Main Photoshoot

Assalamualaikum...

Dah lama tak update gambar anak dara saya sorang ni kan...kali ni saya nak share photo kami berdua..konon-kononnya photoshoot..tapi bukan photoshoot sangat pun..jurufoto tak bertauliah main snap-snap je..hehe..masa tu babah Khasif tak balik rumah lagi kerja jauh di perantauan...so yang ada Khasif dan ibu sahaja...sorry babah..next time kita photoshoot yang betul-betul okey..^_^

Snap gambar kat depan rumah je..masa tu saya balik kerja..baru lepas hujan cuaca sejuk..itu yang berani bawak Khasif keluar..kalau cuaca panas tak berani sangat takut dia demam...
 
Itu puan besar bagi arahan okey...jangan main-main...hehe...


One..two..three...piece....
Muka Khasif takde perasaan okey..bukan main ibu senyum dia buat tak tau...




Sayang anak ibu sangat-sangat...muuuaaahhh...muaahhh....*untuk babah sekali...^_^


Saya masih dalam proses turunkan berat badan selepas bersalin...tapi makan tetap banyak..ekeke....berat sebelum pregnant 47kg..sekarang 50kg..ada lagi 3kg lebihan lemak yang sangat susah untuk dibuang...huhu...



No comments:

Post a Comment

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...