09 April 2013

Sudah Lama Tak Berjumpa...


Bismillahirrahmanirahim..

Assalamualaikum wbt...

Tak tau saya nak start dari mana...lama giler kut tak update blog sendu ni......mesti dah lari pembaca ku yang setia...sob sob sob..(T_T) dah la readers &  followers tak berapa ramai..buat hal plak tak update blog, berapa kerap la tinggal yer....oh please...come back to me ..!!!!! 

Walaupun takde yang bertanya, tapi saya nak story jugak kenapa blog ni sunyi sepi selama hampir 1 bulan...last update pada 15 March kan...16 March husband saya balik...bila husband ada harus la kami spend masa together SEMAKSIMUM yang mungkin dengan baby..memang takde ke mana pun husband balik kali ni..paling jauh pun ke Puchong bawak MIL jalan-jalan, lepas tu kuar makan kat area rumah..selebihnya aktiviti kat rumah main dengan anak...

Prinsip saya macam ni..bila husband ada kat rumah, segala 'kerja sampingan' wajib tolak tepi dulu..bila dah ada  masa free, dah tak tau nak buat apa lagi..baru lah saya buat kerja lain..tapi hari tu masa husband ada..jangan kata nak update blog, nak bukak laptop pun tak sempat...

Eh jangan fikir yang bukan-bukan ek...husband ada tu bukanlah maksudnya 24 jam berkepit dengan dia..siang saya kerja...malam la kami spend masa nak main dengan anak, nak makan sama-sama, nak tengok tv sama-sama, nak urus segala kerja rumah..hari minggu plak keluar cari barang rumah...lepas tu saya amik cuti 1 hari sebab husband kena setel zakat, income tax, road tax dan segala mak nenek TAX yang ada kat malaysia ni sebelum dia travel gi kerja balik.....so masa untuk saya update blog itu tersangatlah terhad...

Walaupun dah lama tak update blog..terharu jugak la bila ada yang sudi singgah dan tinggalkan komen...terima kasih banyak-banyak....tapi ada satu komen yang buat saya ketawa...(^_^)


Bukan main panjang giler saya story tentang holiday kat Sunway Lagoon..sekali 'ANI MULYANI' boleh komen pasal keputihan da..adoi....emangnya kamu kenapa sih? bisa ya salah topik begini...apa pun terima kasih ya atas nasihat itu..^_^

Rasanya cukup dulu untuk kali ni...kita bagi warm up je dulu okey...tunggu hot-hot story plak lepas ni okey...heheh...

2 comments:

  1. ha'a ngapain udah lam tidak ngedate belognya.ibuk, ibuk..eh...

    ReplyDelete
  2. maaf ya ibuk eka...gue tidak nyempat dong..^_^

    ReplyDelete

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...