03 February 2014

Avillion Hotel Port Dickson, Selamat Pagi! - Part 4

Assalamualaikum wbt....

Korang nak lagi tak citer tentang PD ni?  nak ke taknak ke saya kena habiskan jugak yer...kalau simpan lama-lama takut segala citer akan terbiar berlalu begitu sahaja....hehehe.....

Lepas solat subuh, sambung tidor kejap..lepas tu lepak kat balkoni tunggu nak snap gambar sunrise...



Tapi tak berapa berjaya sangat...tungu punya tunggu tak muncul-muncul juga....ini je hasil terbaik yang dapat saya snap...kena usaha lebih lagi.... :(

Hai cik burung....tengah tunggu sunrise jugak ke?? burung ni duk bertenggek kat palang balkoni jiran sebelah...

View dari balkoni nun disana kelihatan pantai yang indah di pagi hari...

Erk...pagi-pagi pun dah ada yang mandi pantai...tak sejuk ke korang? tengok! betul kan saya cakap, siap berkhemah tepi pantai tu...

Di luar bilik masih sunyi sepi..maybe penghuni masih lena di ulit mimpi...

Ha!! Nampak tak abang tu tengah buat apa? tengah memancing ikan kat balkoni bilik dipagi hari sambil berkain pelikat....ko mampu?? sorry yer..tak sengaja skodeng.... (^_^)

Berkayak menyusuri selat melaka....

Dan ini lah dia si kecik kami yang masih tidor...

Selamba tengah-tengah tidor tiba-tiba letak kaki sebelah atas dada babah...suruh babah garu...nampak mata dia tak boleh bukak?? ngantuk lagi... (^_^)

Anak ibu dah bangun dah...muka tak berbasuh lagi dah keluar duk kat balkoni tengok air....

Dua beranak tengah lepak sambil melayan perasaan....

Breakfast biskut chipsmore..bagi roti taknak...

Ini saja breakfast kami untuk pagi itu...cukuplah untuk mengeyangkan perut....

Saya tak amik sekali dengan pakej breakfast..boleh je kalau nak tambah tapi RM35 seorang untuk breakfast rasanya tak berbaloi.... :)

Dah habis breakfast...mandi dulu sebelum ke aktiviti seterusnya.....sempatla khasif berenang-renang dalam bathtub kejap....

Bersambung....

No comments:

Post a Comment

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...