01 April 2011

Bahasa Kanak-Kanak Bila Berdebat..

Dua tiga hari ni saya asyik duk bercerita tentang citer sedih je..tak best jugak kan..kali ni nak share video yang boleh buat kita semua gelak plak...hehe..


Tak tau kalau dah ramai yang tengok vide ni..tapi saya baru je jumpa semalam..balik rumah tunjuk kat husband..berdekah-dekah dia ketawa tengok gelagat 2 orang budak comel dalam video ni..


Apa pun layan video dulu...=)



video


Camne..dah habis tengok dah? faham ke bahasa apa diaorang guna tu? kalau ada yang faham memang saya tabik spring lah...ekeke...=D


p/s - Kalau sape-sape tengah gaduh dengan husband atau wife, cuba tunjuk video ni..mesti lepas tu dah tak gaduh dah...

1 comment:

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...