07 April 2014

Pameran Rumah Dan Gaya Hidup Orang Kaya..

Assalamualaikum wbt...

Sabtu hari tu sempat gi pameran rumah kat PWTC..pameran ni namanya Perfect Livin' 14 Home and Lifestyle Exhibitions yang berlansung 3-6 April..

Nak shopping I bukan orang kaya...so jalan-jalan survey, kumpul idea dan cuci mata dah la yer...hehehe...

Taknak citer panjang-panjang...layan gambar je la ek...

Paip dan sinki macam-macam jenis...satu batang shower untuk bilik mandi saja dah ribu lebih..terus rasa nak pitam..

Sofa dan wardrobe untuk living hall...exclusive kan...harga pun exclusive jugak.. (^_^)

Katil dan tilam...
Sila perhatikan abang topi merah tu...mula-mula dia duduk...

Lepas tu dia landing...

Eh eh...wife ke girlfriend tak tau la...pun dia ajak landing sekali...
Apa kata abang tidor terus la kat situ...(^_^)

Lagi tilam yang empuk..

Jacuzzi...tak perlu pergi spa kalau ada kat rumah...

Tengok ajelah....nak beli memang tak la kan...hohoho..

Landskap taman...

Water Ponds...


Sliding door..

Ada promotion...

Pintu lipat pun ada..

Glass shower...dah duduk rumah sendiri baru boleh buat...

Paip dan sinki lagi..tapi ni booth lain...german engineered katanya..

Wall and floor finishing...ada macam-macam seramik...

Kayu pun ada jual kat sini...hehehe...
Actually tu solid woods untuk buat meja dan perabot lain..

Lagi perabot yang dibuat dari solid woods...

Bedroom interior design...cantik tapi not my taste...

Wardrobe untuk bilik tidor...nampak kukuh...tukar dengan wardrobe kat rumah saya boleh?

Set meja makan...

Exhibitor tunjuk satu set meja makan marmar kilat-kilat warna putih....memang cantik dan besar...
8 kerusi...siap suruh saya duduk lagi..
Tengok harga 9K...pitam...

Wardrobe untuk ruang tamu..

Dan lagi...

Set bilik tidor untuk anak pun ada...harga satu set start from 2600 ++..

Tak berapa berkenan sebab material macam tak berkualiti dan terlalu simple...

Tak habis pusing pun sebab dah petang khasif tak berapa nak behave...so keluar tanpa sebarang hasil...takpelah..kat sini orang-orang kaya je boleh shopping...hehe...

Sekian. wassalam...

No comments:

Post a Comment

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...