23 September 2012

Happy Anniversary Dear.... 2309


Salam sayang abang…hmm…abang nak cakap apa ek…hehe…HAPPY BIRTHDAY DEAR…abang tak payah tulis la yang ke berapa ek…hehehe…apa2 pun selamat hari ulangtahun sayang…semoga dengan hadirnya hari istimewa dalam hidup sayang ini akan memberi 1001 makna utk diri sayang dan juga keluarga kita…semoga sayang tabah dalam menjalani hidup sebagai seorang anak..adik..kawan...sahabat...isteri dan juga IBU kelak…insyaAllah abang sentiasa mendoakan yang terbaik untuk isteri abang…kerana abang amat menyayangi dan mencintai isteri abang yang sorang ni…walaupun kadang2 ada jugak karenahnya..hehe..tapi abang tak kisah..sebab abang tau..sayang adalah kekasih hati abang dunia dan akhirat…LOVE U DEAR…AND HAPPY BIRTHDAY ONCE AGAIN…semoga sayang sentiasa dalam lindungan-Nya. Amin....



p/s: Sorry abang publish kat blog sayang tanpa mintak izin dulu...hehe..

No comments:

Post a Comment

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...