19 September 2012

Raya Di Ofis Belum Habis Lagi....

Assalamualaikum...

Citer raya lagi ke?...syawal dah habislah akak..sekarang dah masuk 3 Zulkaedah...

Hehe....takdelah nak full story tentang raya..cuma nak tunjuk gambar latest mak buyung yang dah nak masuk 8 bulan...ekeke....especially nak tunjuk kat my husband yang jauh di mata tu...

Kebetulan last week hari Khamis, 26 Syawal ada open house kat office...mula-mula hajat di hati saya nak pakai jubah sebab sedar diri dengan keadaan fizikal sekarang..tapi malangnya jubah raya hari tu ada kotoran degil taknak tanggal..walaupun dah basuh 2 kali tapi tak jalan jugak...

Sehari sebelum open house tu gigih gi cari jubah sehelai lagi..tapi malangnya jubah tu labuh dan agak 'menggeleber' dengan badan saya ni..maklumlah orang kecik molek ni...hahaha...perasan okey...itulah padahnya bila beli baju tak try dulu...(selalu macam tu tapi tak pernah serik)..so tak jadi pakai jubah...

Terpaksa pakai jugak baju raya walaupun perut dan punggung dah sendat...tapi saya pakai cardigan untuk cover punggung dan belakang..bijak tak saya???.hehe...kalau tak cover belakang memang jadi 'hot mommey' lah hari tu...lagi sekali diriku perasan...sila abaikan...:p

Mommy to be...masa ni 31 weeks...perut memang dah tak boleh cover dah..cekci tak saya? by, amcam tergoda tak???? muahahaha......

Bersama Pn.Fazlina, mommy anak sorang..

Bersama Pn Ain, pengantin baru kita...sila abaikan muka mommey to be yang tengah menahan semput sebab baru lepas naik tangga 3 tingkat...muka kekenyangan pun yer jugak..hehe...

Ops....abang jangan marah ek tak mintak izin dulu..bersama En.Mustakim, daddy anak sorang...

Tiga mak dara pinggitan..
Peace no war...

Mommey to be kena buli...(^_^)....

Lepas bergambar sakan...sakit gigi datang menyerang...lepas tu rasa tak larat sakit pinggang dan perut tegang...tulah makan tak beringat kan...turun surau ingat nak rehat je tapi tertido jugak sekejap...orang lain syok beraya makan-makan kat bawah...

Sape cakap beraya time pregnant best sebab boleh makan banyak tanpa rasa bersalah..sebenarnya tidak...kalau jenis perut besar okeylah makan banyak tak rasa apa..tapi kalau perut kecik makan sket perut sendat..makan sket perut tegang...makan sket perut masuk angin...oh tak bestnya....tapi takpe...akan di qada' ke tahun depan...(^_^)

Gambar raya bersama husband tahun ni takde..ingat nak gi photoshoot kat studio lepas dia balik dari offshore hari tu...tapi masa tidak mengizinkan..banyak benda yang harus disetelkan..takpelah by ek..kita postpone tahun depan..nanti photoshoot dengan baby banyak-banyak...(^_^)

Okey..itu saja citer raya untuk tahun ni...citer raya seterusnya kena tunggu tahun depan plak...hehe...wassalam..

No comments:

Post a Comment

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...