01 September 2012

Ragam Pak Sedara Dan Anak Buahnya....

Assalamualaikum...

Hari ni hari sabtu...rasanya ramai yang tengah bercuti sebab semalam kan cuti hari merdeka...yang tengah sibuk memenuhi undangan majlis kawin pun rasanya ramai jugak kan...

Saya hari ni cuma habiskan masa di rumah bersama husband..malas nak keluar...perut makin besar ni tak larat nak jalan banyak sangat..nanti cepat semput..hehe...actually semalam dah keluar tapi nanti saya buat entry khas okey..

Entry kali ni nak share gambar husband dan anak buah dia yang baru lahir bulan 3 hari tu...alah..saya pernah publish kat SINI.
Sekarang Qurratul Aini dah besar..dah 5 bulan..dah makin comel, makin gebu, makin montel, makin putih...eeeiii.....geram sangat-sangat tengok budak ni...

Husband main dengan anak buah lah dulu sebab baby sendiri belum keluar lagi... gambar di ambil masa balik raya sebelum husband gi kerja...Aini si budak kecik suka sangat lah orang cium pipi dia...(^_^)


Puas main dia merengek tandanya nak susu...kalau tak layan dia suka jerit tanda protes okey..hehe...dah pandai pegang botol susu sendiri dah...comel je...


Yes..mata dia sangat comel...kalau tengok bulu mata dia alahai lentiknya tak payah makai maskara atau bulu mata...ada bakat tak my husband jadi daddy? hehe...
Entah apa lah pak sedara dia duk usik si kecik tu...layan jelah baby aini ek...ayah cik memang macam tu...kuat mengusik...

Asyikmereka duk main sampai tak sedar orang snap gambar...aini nak nangis ke nak senyum tu...??


Masa ni gambar Aini pada hari raya ketiga kalau tak silap...baru je bangun tido terus senyum....tak nangis pun budak comel ni...senang je jaga dia...katakan pukul 11 tengahari waktu dia tido...letak dalam buai, dia akan tido setengah jam..lepas dah setengah jam secara automatik dia terjaga , terus dah boleh tersenyum...

Aini dengan Tokki (my FIL)..sekarang dah jadi cucu kesayangan Tok dan Tokki dah rasanya...hehe....
Masa untuk pergi jalan raya...suka sangat dia boleh pegang stereng kereta...pantang letak depan stereng nak pusing-pusing stereng macam orang besar...hehe...


Ini gambar latest..adik ipar saya, Sa mesej malam tadi...hahaha...kesian Aini kena buli dengan mak cik dia...apa pun Aini tetap comel....(^_^)

No comments:

Post a Comment

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...