23 September 2012

Thank You Dear..

OMG...sangat-sangat terkejut bila bukak blog hari ni dan baca mesej from my hubby...
 
To my dear and loving husband, thank you so much for the 'LOVELY BIRTHDAY GIFT'..it was so beautiful and so nice...i really appreciate it..^_^
 
Okey, today is my birthday..tak best sebab umur pun meningkat 1 tahun lagi..thanks abang sebab tak tulis umur berapa...hahaha....bukan saya malu tapi takut nak tengok angka itu...takpe yang penting masih 20 + lagi...belum 30 okey!! hehe....
 
Sepatutnya saya kena bersyukur kan sebab Allah masih panjangkan umur dan masih diberi nafas untuk bernyawa...Alhamdulillah...
 
Aku bersyukur ya Allah kerana dikurniakan seorang suami yang baik dan penyayang..

 
InsyaAllah aku akan cuba menjadi isteri yang terbaik untuk suami ku.... 

 
Juga ibu yang terbaik untuk zuriat suamiku...semoga dipermudahkan segala urusan kelahiran baby kami nanti...Amin... 


Terima kasih suamiku sebab sanggup layan dan bersabar dengan kerenah isteri mu yang macam-macam ragam ni....



Tiada hadiah yang lebih berharga dan bermakna selain dari perhatian dan kasih sayang abang yang tak pernah berbelah bahagi....harap nanti dah ada baby pun tak berbelah bahagi jugak okey..
(dengan anak sendiri pun nak berkira...hehehe) :p


Semoga kehadiran "orang baru" nanti memberi seribu satu rahmat dalam rumahtangga kita...

 
Tiada apa yang lebih manis selain hidup bersama mu...walaupun kita selalu berjauhan tapi ianya banyak mengajar sayang erti rindu dan sabar...^_^

 
Thank you for being my freind, my lover and my husband...

 
I thank you for all that you do for me....LOVE YOU FOREVER AND EVER.....
 
 
Entry ni bukan niat untuk menunjuk-nunjuk..cuma sekadar catatan bermakna untuk dikenang kemudian hari...maaf kalau ada yang rasa nak muntah bila baca....huhu..harap-harap takdelah macam tu....

2 comments:

  1. soooo..sweet...!!...soooo romantik!
    hepi besday Has...moga panjang umo, murah rejeki dan moga sentiasa di bawah lindunganNya serta sentiasa di rahmati.
    moga hubungan has dan suami berkekalan sehingga ke akhir hayat..dan semoga dengan kelahiran org ketiga menjadi penambah kasih sayang Has sekeluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ena, terima kasih byk2 untuk doa itu..appreciate sgt2...:)

      Delete

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...