10 June 2010

Come Back

Wah...!!! dah lama sgt2 saya tak tulis apa2 dalam blog ni..tahun lepas berhenti kejap sebab bz buat persiapan wedding, bz kat ofis, bz planning honeymoon and bz macam2 masa tu..huhuhu....;(

Lepas kawin...tak bukak2 sbb bz layang husband pulak...kwang kwang kwang.....:)..yelah..husband saya ni kerja tk macam orang lain...kl lama, lama sgt kat umah...sebulan duk goyang kaki kat umah..time kene keje..sebulan kat offshore....kene la layan betul2...hehehehe.....;)...

Hmm...kali ni saya nak buat come back...harap lepas2 ni dah tak stop lama cm dulu lagi dah...lepas ni, i will try my best to spend time utk catat apa2 kat sini..walau sesibuk mana sekali pun akan ku cuba....huhuhu....azam baru ni...cewah!!!..jeleslah tengok blog orang lain...:(

So, untuk come back ni...takde apa nak di ceritakan...cuma perkembangan terbaru....hmm..
  1. dah bergelar isteri org selama 6 bulan...bahagianya...(actually esok baru cukup 6 bulan..hehehe...alah..satu hari je pun nak berkira ke...:D)
  2. no no no....takde apa2 lagi ek...perut masih kosong lagi...takde rezeki lagi...nak buat camne....isnyaAllah coming soon....
  3. dah boleh drive sendiri gi keje....sukenya...hehehe..sebelum ni husband lah yg htr yg amik..kl dia takde terpaksalah naik bas turun bas...huhuhu..letih..tak sanggup lagi dah...
  4. dah tinggal rumah sendiri dah...tapi sewa je lah dulu...tak cukup duit lagi maa nak beli rumah..slow -slow key...tgh usaha jugak ni...at least tak sewa bilik lagi macam zmn single mingle dulu...yei...
  5. barang2 rumah pun banyak yang dah beli wpun tak complete sepenuhnya...alah...washing machine je takde...itu pun sebab saya taknak sebab tinggal berdua bukan banyak benor baju nak dibasuh kan...
  6. apa lagi ek..takde apa dah kut...nanti akan menyusul entry seterusnya gambar2 wedding dulu...tunggu yer....:)


1 comment:

  1. hmm...banyak improvement abnag tgk...:)..bila sayang update ni..abang tak tau pun..by the way..I love it..:)

    ReplyDelete

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...