18 October 2010

Belated Kezutan Untuk Saya..

Hari tu kan, 23 September besday saya kan kan kan..:)..masa tu husband jauh nun di atas laut...dia dah buat suprise satu entry kat blog saya kan..ingat dah habis kat situ...


Rupanya tak sangka ada lagi suprise bila dia balik rumah..:p. Jumaat malam lepas, kami keluar tengk wayang sebab esokkan cuti..lagipun dah lama tak tengok wayang sama-sama...hehe...


Dah habis tengok wayang, kami balik rumah terus..masa tu dah pukul 11 lebih dah..saya pun dah ngantuk...amik bantal terus tergolek depan tv..saya dah terlelap dah..tiba-tiba husband kejutkan saya dengan suara yang romantik sangat-sangat..haha...


Saya bukak mata, tengok-tengok ada kek depan mata..;). "happy belated besday sayang"..saya dapat kiss kat pipi..hehe.. terharu lah husband buat suprise mcm tu..:p..terus hilang ngantuk bila tengok kek coklat tu..


Lepas dah potong kek, husband amik satu beg kertas..of course lah hadiah besday...hehe...terus bukak..jeng jeng jeng...NOVEL...:). husband belikan saya novel sebab dia tau saya ni hantu novel jugak...




Bukan sebijik tau saya dapat..tapi 2 biji tu...dua-dua kisah rumahtangga..setakat ni saya belum baca lagi..sebabnya kalau saya dah start baca novel, saya takkan pedulikan orang lain dah..kesian nanti kat husband..lagipun dia cuti seminggu lebih je..nanti husband dah pergi keje baru boleh baca...



Dapatlah saya tambah koleksi novel..hehe..suka-suka..:)...sape-sape nak pinjam sila jangan malu-malu request dengan saya....banyak koleksi novel yang saya ada..haha..


Erm...buat abang..tahun depan apa plak kezutan yang abang nak buat..wink wink wink!!!;)

2 comments:

  1. Has: happy belated birthday.....best dpt hadiah kannnn....

    ReplyDelete
  2. azzey- thanks...best jugaklah tapi ingtkan dapat barang kemas ke..hehe...

    ReplyDelete

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...