10 October 2010

Waiting For My Chopper....:)

Hmm...abang tgk blog sayang ni lama 'terbiar'..sian dia...so takpela ek..abang usik dia kejap ek...hehe..(padahal tangan ni yang nak menggatal)...sayang..hari ni dah 10 hb...so bape hari lagi ek abang nak balik...hmm....lagi 3 hari lagi kan..yahooo....!!abang dah takde mood ni nak keje..apa la opis ni...keje 4 mggu..sakit tau tak abang nak menghabiskan 4 mggu ni...yang bujang2 'senang' takpela...tapi abang ni ada buah hati pengarang jantung kat umah..mana boleh tinggal lama2...sian dia...asyik kene tinggal je...kan sayang...?erm..atau sayang suka abang gi keje lama2...?suka ek...takdela...just kidding by...:)Sayang..tengok la mamat kat atas tu....muka sangap nak balik je..muka..rambut suma dah serabai..dah tak nampak rupa org dah...huhu...nasib baik easy money...hahaha jahat kan....takpela nak buat macam mana by...ini la keje abang...


Erm..nanti abang balik...kita spend masa sama2 ek...kita g celebrate besday sayang...weekend kita gi jalan2 ke...abang mals nak pikir pasal keje lagi...ok sayang..:)..pastu kita setel agenda kita yang bulan 11 nanti...hehe..tak sabar sebenarnya...kali ni tak nak macam kita gi Melaka hari tu...dengan hotelnya...dgn makannya...huhu...abang serius tak puas hati..nak cakap kat sayang time kat Melaka hari tu takut sayang kecik hati...terutama bab hotel..sebab sayang yang pilih kan...? hehehe...tapi bila tau sayang pun tak puas hati pasal trip hr tu..abang pun apa lagi lebih sudu dari kuah la....

K la by..abang stop dulu la ek...abang ni sementara tgh makan gaji buta ni..boleh la godek2 blog sayang...sayang jaga diri ek...tunggu abang rabu ni ok....ok dear...mmmhh...LOVE n' MISS U SO MUCH...:)

No comments:

Post a Comment

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...