25 October 2010

Dating kat Sunway Piramid..

Cepatnya masa berlalu..rasanya baru semalam husband sampai rumah...dah kena pergi keje balik..tinggal saya sorang-sorang lagi kat rumah...huhu..



Selama seminggu husband balik kami betul-betul spent masa bersama..tak boleh berenggang lansung orang kata..haha...takdelah sampai macam tu...cuma hujung minggu saya pastikan ada aktiviti yang kami buat..takdelah melepak je kat rumah..



Jumaat malam minggu lepas, saya ajak husband tengok movie...so, lepas maghrib cepat- cepat gerak dari rumah...kali ni pergi tengok movie kat Sunway Piramid plak..dah bosan asyik IOI mall..

Sampai sana awal lagi..10 minit je pun dari rumah..hehe.....wah..kagum saya bila tengok parking kat sana..besar giler lepas tu ada lampu plak tu kat setiap tempat parking....dari jauh dah boleh tau ada parking kosong ke tak..kl hijau maknanya kosong..kl merah plak maknanya dah ada kereta..canggih tu...nampak sangat saya adalah jakun..haha...:D

Sebelum tengok wayang, kena isi perut dulu..dah lapo..hehe...sebenarnya saya ada satu 'hutang' dengan husband..hutangnya adalah belanja makan sempena saya dapat naik gaji...:)..husband mengidam nak makan KENNY ROGERS dah lama dah...so, malam tu kami dinner kat kenny rogers..
  Sekejap saje order udah sampai...saya punya mango jus & muffin coklat..husband plak lemon tea & muffin vanila...
Ini husband punya..
 
Saya punya spaghetti sajo...kononnya taknak makan ayam malam-malam ni takut muak..tapi spaghetti lagi muak cik kak ooi...husband cakap "sedap spaghetti sayang buat lagi"...haha..kembang saya dibuatnya..:p.

Nyum-nyum..encik husband saya makan tak toleh kiri kanan..
 
  Dah habis makan dah..jalan-jalan dulu sementara tunggu wayang start pukul 10.15..abaikan kalau ternampak perut muncit tu..maklumlah baru lepas makan..hehe...
 
Ini salah satu hobi husband saya kalau nak tau..pantang okey kalau nampak kedai kasut..dah banyak rasanya kasut beli tak pakai..mengalahkan pompuan kan...:D.


Wayang dah nak bermula...sempat posing dulu..hehe...citer yang kami tengok "THE OTHER GUYS"...best ke tak? Saya tak tau nak bagi jawapan camne...kenapa? sebabnya..saya tertido lepas 10 minit citer tu start..kelakar memang kelakar tapi saya tak taulah..mata memang tak boleh nak bukak..saya tertido sampai habis citer..melampau tak?


Husband saya bengang je lepas habis citer tu...mana tak bengang...beli tiket wayang seat couple tu..bukan murah..tapi saya plak tido..huhu..sory dear...ngantuk sangat...:p. so saya tak boleh nak bagitau citer tu best ke tak sebab tak habis tengok..tapi setakat yang saya sempat tengok memang best..:).


Habis movie..husband kejutkan saya...mamai je bangun dari kerusi..bengang pun dia tetap pimpin saya jugak...hehe..masuk keta terus balik umah...tido cukup-cukup sebab esoknya ada aktiviti lain plak...


Tunggu di entry seterusnya...;)

4 comments:

  1. Has: lelaki pun sker tgk2 kasut ek?....kita pompuan lagi2 le...:)

    ReplyDelete
  2. azzey-hehe..tulah..husband sama naik dengan has kl gi kedai kasut..

    ReplyDelete
  3. LeEaanEEm-zaman remaja dulu husband layan jugak bundle..:)

    ReplyDelete

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...