17 December 2010

Berjauhan Untuk Kali Yang Ke ?????..Dah Banyak...

Saya ditinggalkan lagi oleh suami tercinta..kembali hidup sorang-sorang kat rumah..huhu...husband dah berangkat semalam ke Vietnam..nasib baik sebelum dia pergi saya sempat balik..itu pun nasib baik ada sebab kukuh saya boleh balik time kerja...kalau tak, jawabnya tahun depan lah kami jumpa semula...hehe..tahun depan tu bulan depanlah...kan lagi 2 minggu je lagi nak masuk tahun baru....=p.

Eh...husband bukan pergi tengok bola...takde kena mengena pun dengan bola...hehe...walaupun malam esok ada game kat sana...tapi dia tak boleh tengok pun...malam tadi husband dah sampai kat Vietnam...pagi ni dia naik chopper pergi rig kat tengah laut plak..so, takde dah dia nak fikir bola kat tengah-tengah laut tu...hehe...mesti dia tengah frust menonggeng....

Hari tu masa lawan kat Bukit Jalil pun tak gi tengok..padahal bukannya jauh pun dari rumah..lebih kurang 15 minit aje pun..tapi sebab isteri dia ni tak sanggup nak bersesak-sesak kat stadium, husband rela dalam terpaksa tengok kat tv je...hehe...

Saya tak sangguplah nak berhimpit-himpit dengan orang masa nak keluar masuk stadium tu..lepas tu nak balik satu hal plak..jalan wajib trafic jem...tak tau pukul berapa boleh sampai rumah..esoknya nak bangun awal nak gi kerja plak..takpelah...saya surrender awal-awal...nasib baik husband cool..tak tarik muka..=)

Bercakap pasal bola...rasa-rasanya Malaysia boleh menang tak main tempat orang? menurut husband saya...Vietnam ni antara pasukan yang kuat kalau nak compare dengan Malaysia...pasukan Malaysia plak selalunya tak konsisten...selalu sangat jadi mcm tu...nak-nak lagi Vietnam main kat tempat sendiri nanti...confirm diaorang ni dapat 'taring' balik...so buat pasukan Malaysia, kukuhkan corak permainan anda dan tingkatkan prestasi supaya pasukan Malaysia boleh menang lagi..jangan stress dan paling penting sentiasa fokus..=)..

Harus husband saya terkejut giler kalau dia baca entry ni..yelah, tiba-tiba isteri dia cakap pasal bola...haha...anyway, for you dear..please take care of yourself ..and always remember you have a wife, a bestfriend who care for you..dont you worry about me..Allah will look after me...amin..:)

5 comments:

  1. Hai Has. Singgah kembali. =) Mantan pengantin ye. Seronok tgk entri2 berhneymoon. So sweetlah. both of u. =)

    ReplyDelete
  2. oh ya. Berkenan betul tema purple wedding Has tu. Nampak cantik Tapi syg, masa tunang Jaaja dah purple. lite purple. =)

    ReplyDelete
  3. husband keje navy ke...?sian kena tggl...takpe cari rezeki....

    ReplyDelete
  4. Jaaja- thanks sebab sudi singgah kembali..=)pasal tema purple tu..takpe kalau purple sekali lagi pun...=)

    ReplyDelete
  5. LeeAneem-husband bukan keje navy..tapi keje kat pelantar..takpe..muda-muda ni kena keje kuat..=)

    ReplyDelete

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...