10 December 2010

Our Second Honeymoon..part-4-Flamingo Hotel

Assalamualaikum...
Jumpa lagi..=). actually hari ni saya cuti sempena Birthday Sultan Selangor..suka lah sebab minggu ni banyak cuti..hehe...

Okey..kali ni saya nak citer hari ketiga saya kat Penang...tak habis-habis lagi kan citer tentang honeymoon..;p. takpelah..yang penting saya tak kacau orang...

Hari ketiga saya check out dari Berjaya Hotel then check in kat Hotel Flamingo..kali ni nak rasa suasana hotel kat tepi pantai plak...

Hotel Flamingo ni tempat dia kat Tanjung Bungah..berhampiran dengan Batu Feringgi..kalau drive, lebih kurang 20 minit je dari bandar Georgetown.



Okey..jom saya ikut saya tengok keadaan bilik plak...mana tau sape-sape nak cari hotel kat Penang, boleh dapat info kat sini sket-sket kan...hehe..










Gambar ni kat balkoni...syok boleh tengok view kat luar...tengok laut...cantik...=)


So far, saya suka masa stay kat Hotel Flamingo ni...servis CEPAT, senang nak cari, bilik dia luas, bathroom pun bersih..dan yang paling penting ada balkoni..=)

Nanti saya sambung lagi citer tentang aktiviti kami kat Tanjung Bungah ni...tak boleh main sekali harung je...tak cukup masa...hehe....

No comments:

Post a Comment

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...