21 February 2013

Saya Kan Pakai Audi...

Assalamualaikum.....

Kalau ikutkan badan penat sangat..rasa nak cari katil, nak bing terus tido..hari ni banyak benda yang perlu dibuat..sabau-sabau..kejap je...

Nak citer tengahari tadi...cam besa waktu lunch saya balik rumah tengok baby...habis satu jam, saya keluar gi giant dulu sebab nak cari barang ofis...masa on the way, kat traffic light...banyak kereta Q depan dan belakang saya...kereta kat belakang saya adalah..........

AUDI....mula-mula saya tak perasan pun...masa traffic light hijau, kereta slow-slow gerak turun bukit & selekoh..semua kereta kat depan saya slow...masa tu saya duk lane kanan..

Tiba-tiba saya perasan kereta belakang nyalakan lampu..beam-beam...saya tengok kat cermin pandang belakang..oo...dia duk cucuk-cucuk kereta saya....ok.....saya tukar lane....sila-sila-sila...saya siap turun letak carpet merah (tipulah tu)...

Bangga kut bila tengok saya mengalah...tapi setakat tu jelah dia boleh potong..dia cucuk lagi kereta lain, tapi kereta tu buat bodoh...dah memang tak boleh laju, nak cucuk apa benda nya..traffic memang tengah slow...kejap-kejap dia tekan brek...tau apa jadi? hahaha....vrooooooommmmmm...dengan bangganya saya boleh potong kereta dia sebab lane kiri lebih laju dari lane kanan...

Lepas tu terhegeh-hegeh nak tukar ke lane kiri plak...ntah apa-apa lah...

APEK...sabar tu separuh daripada iman...rilek la...takkan lari gunung dikejar..

Ok dah...nak tido mata takleh bukak lagi...

Wassalam...

2 comments:

  1. hehe...apek tu sakit perut kot...tu yang nak cepat aje tu..haha

    ReplyDelete
  2. aa kan nini...think positive...hehe...maybe dah tak tahan sangat kot...

    ReplyDelete

NUFFNANG ADVERTISER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...